Fusion HA Deep filler szérum – 30ml

21990 Ft

Helyileg alkalmazható bőrfelöltő formula.

Leírás

Korosztály: 40+ a pre menopauzától, amikor a csökkenő ösztrogén szint miatt jobban kell figyelnünk arcunk ápolására .

A benne található keresztkötött (térhálós) hialuronsavat az esztétikai orvoslásban a mély ráncok kitöltésére, elsimítására használják. A Fusion HA deep filler szérum felér egy botox kezeléssel. Helyileg alkalmazható bőrfelöltő formula.

Aktív összetevő: térhálós hialuronsav

Alkalmazás: Alaposan megtisztított arcra vigyen fel egy kevés szérumot, amelyet eloszlat a kívánt részeken, majd felfelé irányuló, körkörös mozdulatokkal óvatosan masszírozza be bőrébe. Amikor a szérum beszívódott felviheti rá a szokásos arckrémét. A Fusion Meso Lift krémmel kombinálva érheti el a legjobb ránctalanító hatást.

Nem tartalmaz paraffint, szilikont, színezéket, parabént, káros tartósítószereket; állati összetevőktől mentes.

A termék gyártója, a  Fusion Meso esztétikai gyógyászati eszközök, termékek és professzionális szépségápolási termékek gyártására és forgalmazására szakosodott nemzetközi cég.

A vállalat összes termékét a legmagasabb minőségi, biztonsági és ellenőrzési előírások szerint gyártják, a klinikailag bizonyított hatóanyagok lényegesen magasabb koncentrációban vannak jelen a termékeiben, mint a hagyományos nagyközönségnek gyártott kozmetikumokban.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fusion HA Deep filler szérum – 30ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.