Fusion Meso Lift Cream – 50ml

29990 Ft

Botox szerű hatás, kitölti a mély ráncokat.

Leírás

Korosztály: 40+ a pre menopauzától, amikor a csökkenő ösztrogén szint miatt jobban kell figyelnünk a bőrünkre.

Az esztétikai gyógyászatból származó aktív összetevőkből álló ultra-lifting krém felér egy botox kezeléssel. Rendkívül kellemes textúrájú krém, amely gyönyörű bőrt eredményez.

A benne található keresztkötött (térhálós) hialuronsavat az esztétikai orvoslásban a mély ráncok kitöltésére, elsimítására használják.

A benne található 5 féle növekedési faktor (epidermális GF, savas Fibroblast GF, Bázikus Fibroblast GF, inzulinszerű, GF1 és Vascularis endothelialis GF) és folsav, amelyek a humán placentánál hatékonyabbak a sejtnövekedés stimulálásában. 2 hét alatt a ráncok akár 38% -kal csökkenhetnek, a bőr hidratáltsága pedig 50% -kal nőhet.

Hydracell Q (acetyl glutamine) a kollagén bioszintézist azáltal aktiválja, hogy a lebontó (katabolikus) folyamatot aminosavból fehérjét építővé (anabolikus) változtatja, növeli a sejtek víz visszatartását. Biztosítja a sejtek hosszantartó hidratációját.

Aktív összetevői: térhálós hialuronsav, 5 féle növekedési faktor, folsav, acetyl glutamin.
Alkalmazás: Alaposan megtisztított arcra, nyakra és dekoltázsra. Eredetileg éjszakai krémnek készült, de kellemes textúrájának köszönhetően nappal is használható.

Tápláló, sejtmegújító anti-aging krém.

Nem tartalmaz paraffint, szilikont, színezéket, parabént, káros tartósítószereket; állati összetevőktől mentes.

A termék gyártója, a  Fusion Meso esztétikai gyógyászati eszközök, termékek és professzionális szépségápolási termékek gyártására és forgalmazására szakosodott nemzetközi cég.

A vállalat összes termékét a legmagasabb minőségi, biztonsági és ellenőrzési előírások szerint gyártják, a klinikailag bizonyított hatóanyagok lényegesen magasabb koncentrációban vannak jelen a termékeiben, mint a hagyományos nagyközönségnek gyártott kozmetikumokban.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fusion Meso Lift Cream – 50ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.