Leírás
Az E vitamin jótékony hatásai:
- Az étkezés után megemelkedett vércukor erekre kifejtett káros hatásait csökkenti már 5 nap használat után.
- Csökkenti az érelmeszesedés kockázatát.
- Javítja a máj funkcióit
- Gyulladáscsökkentő hatás.
- Mérsékli a légúti allergiákat.
- Erős antioxidáns.
E-vitamint a 4 féle tokoferol komplex keverékeként tartalmazza, úgy, ahogy azok a természetben is előfordulnak, együtt.
A hordozóanyagként használt napraforgó olajat olyan napraforgómag fajtából préselnek, ami omega-6 zsírsavakból mindössze 1-2%-ot tartalmaz. Ettől nem csupán stabilabb lesz, de szervezetünk omega-6 / omega-3 arányán sem ront.
Adagolás: Napi 28 csepp, lehetőleg étkezéskor.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.