Viva Natura Csipkebogyó hús por (150g)

1980 Ft

A csipkebogyó termésben legendásan sok a C-vitamin, de van még benne A-, B1-, B2-, P-, és K-vitamin is.

Elfogyott

Kategória: Címkék: ,

Leírás

A csipkebogyó termésben legendásan sok a C-vitamin, de van még benne A-, B1-, B2-, P-, és K-vitamin is.

A csipkebogyót vagy csipkebogyó hús port nem szabad forrázni, hiszen a C-vitamin hő hatására elbomlik.

Tiszta természet 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz, mentes minden színezéktől, ízfokozótól, tartósítószertől.

Összetétel: Csipkebogyó hús por

Felhasználási javaslat: 1 púpozott evőkanálnyi 2,5-3 dl folyadékban elkeverve. Fogyaszthatjuk magukban, de akár ízlésünknek megfelelően keverhetőek is.

Amikor a port elkeverjük vízzel, akkor töké­letesen elegyedve, színe, illata, zamata szinte megegyező a frissen facsart lével, amit a növényből kinye­rünk. A növény hatóanyagai biológiailag aktívak maradtak és szerves kötésben az egész­ségünk szolgálatába állnak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Viva Natura Csipkebogyó hús por (150g)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.