Vitaking D-mannose por – 100 g

Étrendkiegészítőket nem forgalmazunk. A maca port termékgyógyászként egy konzultáción keretében tudom javasolni számodra vagy sem. Itt olvashatsz rólam.

Kategória: Címkék: ,

Leírás

A húgyúti fertőzéseket, vagy ahogy a köznyelv nevezi: a felfázást, baktériumok elszaporodása okozza, mégpedig 90% – ban az E. coli baktérium. Erre nyújt természetes megoldást a D-mannose. Természetben is előfordul kis mennyiségben a barackban, narancsban, az ananászban, az almában, stb.

Miért okoz gyulladást az E.coli a szervezetben, mikor természetesen is előfordul a bélrendszerünkben? A bélrendszerben természetes, de a húgyutakban nem.

Az E.coli „sejtfala” apró ujjszerű kitüremkedésekkel van teli. Ezeknek a kitüremkedéseknek csúcsa összetett aminosav cukor molekulákból, úgynevezett lektinnekből áll. Az E.coli lektinek képesek hozzátapasztani a baktériumokat a húgyutak és a húgyhólyag belső falához, és ezért nem tudja kimosni a vizelet.

Azonban az E.coli szívesebben kapcsolódik a D-mannose molekulához, egy olyan komplexet alkotva, ami kiürül a következő pisilésnél. Ennek köszönhetően az E.coli szó szerint kimosódik a szervezetünkből normális vizelet ürítéssel!

A D-mannose egy természetben előforduló egyszerű cukor. Mivel csak kis része szívódik fel a szervezetben, így cukorbetegek is fogyaszthatják.

Az alsó húgyúti fertőzés (másnéven felfázas, vagy orvosi nevén cystitis) jellemző tünetei a következők:

  • fájdalmas, nehézkes, időnként csípő vizelés
  • gyakori vizelési inger (tenezmus)
  • kis mennyiségű, gyakori vizeletürítés
  • hólyagtáji fájdalom,
  • alhasi diszkomfort
  • erősebb, kellemetlen szagú vizelet

A D-mannose hosszan tartó és megelőző kezelésre is alkalmazható.

A Vitaking D-mannose por 100g-os kiszerelésben kapható. 100% D-mannóz, semmilyen egyéb hozzáadott adalékanyagot nem tartalmaz

Felhasználási javaslat: egy csapott teáskanál (2 g) port keverj el vízzel (ne szénsavassal) és fogyaszd naponta egy-két alkalommal.

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vitaking D-mannose por – 100 g” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.