Ultra 20 – Kegel8 Elektrostimulátor V2

89990 Ft

Méheltávolítás után vagy menopauzában, már meglévő inkontinencia esetén is nagyon hatékonyan használható a medencefenék izmainak erősítésére. Glide Gold szondával.

INGYENES szállítás!

Kategória: Címke:

Leírás

Az Ultra 20 Kegel 8 Elektrostimulátor helyetted végzi a gátizom erősítő gyakorlatokat inkontinencia esetén. Az arany bevonatú szonda formájának köszönhetően méh-süllyedés, méh-előreesés esetén is használható. Az medencefenék izmait erősíti így a már meglévő inkontinencia is elmulasztható vagy csökkenthető. Méheltávolítás után vagy menopauzában is nagyon hatékonyan használható a medencefenék izmainak erősítésére. Csupán 12 hét napi használat és az életminősége jelentősen javul. Amennyiben még csak kezdődő inkontinenciája van, vagy szülés után gyengültek meg az izmai akkor is tökéletes segítség az Ultra 20 Elektrostimulátor.

20 gyári programmal ellátott: 2 érzékelési teszt, kismedencei erősítés, intenzív kismedencei erősítés, heti karbantartó edzés, szexuális érzékiség javítása, medencefenék erősítés, medencefenék érzékenység, hiperaktív hólyag, kevert inkontinencia, stressz inkontinencia, széklet inkontinencia, funkcionális, süllyedés, krónikus kismedencei fájdalom- bőr elektródával, kismedencei izomlazítás, kismedencei vérkeringés javítása.Ezen felül 3 programozható hely is rendelkezésre áll.

Itt olvashatsz arról, hogy vajon téged is érinteni fog-e a vizelet inkontinencia.

Itt arról írtam, hogy van rá megoldás!

Magyar nyelvű leírással!

További információk

Tömeg 1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ultra 20 – Kegel8 Elektrostimulátor V2” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.