Premier Pain regeneráló, fájdalomcsillapító krém 150 ml

4600 Ft

Kellemes hűsítő érzést biztosít a bekent felületen és ezáltal enyhíti a tartós fekvés, megerőltetés, intenzív sportolás okozta izomfájdalmat, kellemetlen bőrpanaszokat.

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Kellemes hűsítő érzést biztosít a bekent felületen és ezáltal enyhíti a tartós fekvés, megerőltetés, intenzív sportolás okozta izomfájdalmat, kellemetlen bőrpanaszokat.

A premier pain krém a mozgás korlátozással járó fájdalmakat enyhíti.

A felfekvések okozta fekélyek az adott bőrfelületet érő tartós nyomás miatt alakulnak ki.Ezek meggyógyítása hosszú folyamat, így a megelőzésre érdemesebb a hangsúlyt fektetni.

Nehéz fizikai munkát végzőknél izomlazító, fájdalom csökkentő, idegbecsípődések, kálcium lerakódások, meszesedések kezelésére is hatékonyan alkalmazható.

A premier pain krém biológiailag hatékony ioncserélő anyagot is tartalmaz, amely a bőrön keresztül felszívódva és az összegyülemlett káros anyagcsere termékeket magához kötve a vizelettel kiürül. Ez az ioncserés hatás végzi a méregtelenítést, valamint visszatartja a szervezetet abban, hogy a szövetekben gyulladásos folyamat, vagy a reumatológiában ismert ellenanyag képződés induljon el.

Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatása a azon alapul, hogy megakadályozza a sejten belül a prosztaglandin aktivizálódását. Ennek köszönhetően a premier pain krém megszünteti a fájdalmat, ill. csökkenti a fájdalom felerősödését.

Alkalmazásnaponta átlag kétszer (reggel és este) enyhe masszírozással diónyi mennyiséget vigyünk fel a kezelni kívánt testfelületre. A filmképződés miatt csak addig masszírozzuk, amíg a bőrön síkos érzést tapasztalunk, mert a film szárazon ledörzsölődik.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Premier Pain regeneráló, fájdalomcsillapító krém 150 ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.