Sári Edina: MANÓpauza – Pasiregény

A változókor kapcsán nagyon keveset hallani a férfiak problémáiról. A regény humorosan leírja a negyvenes férfiak változókori útkeresését.

Kategória: Címke:

Leírás

“A “teremtés koronái”, a “legszebb férfikor” – milyen jól hangzó szókapcsolatok ezek, pedig a férfi életének egyik legnehezebb időszakát takarják. 
Elvileg a negyvenes éveinek végén a FÉRFINAK már szinte mindene megvan ahhoz, hogy jól érezze magát. A gyerekek már nem betegek folyton és nincsenek is otthon sokat, a felesége már egy nem túlhajtott harmincas anyuka. A munkájában már sikeres és jó pénzt is keres vele, rutinból jól dönt és nem öli meg a “mindennap”. Az egészsége jó, pedig sokat dolgozik, a barátai szeretnek vele eljárni borozgatni. A hobbijait végre már tudja újra folytatni, tud rá időt szakítani.
A színes férfi magazinok öltönyös, borotvált, napbarnított, karcsú (szuperautós, szuperkarórás, szupermobilos) pasikkal vannak tele, akik olyan, de olyan sikeresek, mint Darth Vader és majd kicsattannak az erőtől. 
Kedves olvasó, te ilyeneket látsz a magunk fajtájából magad körül? 
Hullanak a negyvenesek! Ki a temetőbe, ki a lecsúszásba, ki a magányba tart. 
Ugyanis ez a legnehezebb férfikor! Tudni kell megélni, túlélni ezt az időszakot, mert olyan buktatókkal vannak tele, amelyeket már régen cipelünk – mi férfiak, és olyan mély csapdák jönnek a semmiből és váratlanul, amire fel sem vagyunk készülve. 
Sári Edina főhőse szinte minden csapdába belesétál, amibe egy negyvenes fickó csak tud és csak sok pofon után rakja helyre önmagát. 
Ez a könyv egy tanmese, az Ő (és a mi) útkeresésünknek a története!”
Aranyosi Péter humorista, 46 évesen 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sári Edina: MANÓpauza – Pasiregény” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.