Kegel Ultra Vitality izomstimulátor

A terméket már nem forgalmazzuk, helyette a Kegel 8 Ultra 20-at javaslom.

Szélesebb kialakítása miatt ideális gyenge medencefenékhez és tágabb hüvelyhez.

INGYENES szállítás!

Kategóriák: , Címke:

Leírás

A terméket már nem forgalmazzuk, helyette a Kegel 8 Ultra 20-at javaslom.

A Kegel Tight & Tone Elektrostimulátor helyetted végzi a gátizom erősítő gyakorlatokat. Comfort szondával (orvosi minőségű acélból készült, 8%-nál kevesebb nikkelt tartalmaz) szállítva. Az medencefenék izmait erősíti így a már meglévő inkontinencia is elmulasztható vagy csökkenthető. Méheltávolítás után vagy menopauzában is nagyon hatékonyan használható a medencefenék izmainak erősítésére. Gyakori vizelési inger esetén is jó választás,  visszaállítja kismedencei izmok tónusát, így megszüntetve ezt a folyamatos késztetést.

Már kialakult inkontinencia esetén is visszaállítja a kismedencei izmok tónusát,  napi használatával megszűnik a gyakori vizelési ingert.

Csupán 12 hét napi használat és az életminősége jelentősen javul. Aranyér, görcsökkel járó menstruáció esetén a Kegel Ultra Vitality a megfelelő választás. Pelviline hüvelyi szondával szállítva, amely ideális választás gyenge medencefenék és tágabb hüvely esetén.

11 gyári programmal ellátott: kismedencei fájdalom, 4 db urge (sürgető) inkontinencia, 2 db stressz inkontinencia,2 db általános medencealapi erősítés, szexuális érzékenység javítása, medencealapi izmok pihentetése,

Itt írtam a vizelet inkontinenciáról és itt a megoldásról.

Magyar nyelvű leírással!

További információk

Tömeg 1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kegel Ultra Vitality izomstimulátor” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.