Juhász Ildikó Kíra: Ciao múlt, helló jövő

Juhász Ildikó Kíra, az Otthon magazin egykori térelemzőjének első könyve. Tervezd újra, színezd újra az életedet

Kategória:

Leírás

A Ciao múlt, helló jövő! Juhász Ildikó Kíra, az Otthon magazin egykori térelemzőjének első könyve, ami jóval több mint lakberendezési, feng shui vagy színtani kézikönyv. Útmutatást nyújt a nehézségeket okozó életterületeken és bebizonyítja, hogy egyszerű térrendezési tippek és szórakoztató önfejlesztő gyakorlatok segítségével könnyedén újraszínezheted vagy újratervezheted az életedet. Inspiráló történetekkel erőt ad Neked és színessé teszi a szürke, nehéz hétköznapjaidat.

Megoldást kaphatsz arra:

 • Hogyan teljesítsd be karrier álmaidat, hogyan kapd meg a vágyott munkát és pozíciót?
 • Hogyan turbózd fel a vonzerődet, hogyan készítsd fel magad és az otthonod a csábításra?
 • Hogyan változtathatod meg az egyedülálló státuszod tartós kapcsolatban élőre néhány egyszerű térrendezési trükk és fortély segítségével?
 • Hogyan rendezd át a hálószobátokat, hogy visszajöjjön a szenvedély a kapcsolatotokba?
 • Hogyan jutsz el a pénzhiányból az anyagi bőségbe?
 • Hogyan értékesítsd gyorsan, piaci ár felett az ingatlanodat?
 • Hogyan válaszd ki jól az új otthonod?
 • Hogyan hozd vissza az örömöt és a kreativitást az életedbe?

Mi a tartós eredményed receptje?

 1. Rendezd át céljaidnak megfelelően az otthonod!
 2. Végezd el az egyszerű és szórakoztató coaching gyakorlatokat!
 3. Építsd be a bölcsességeket a mindennapjaidba!

Részletek a könyvből:

„A csábítás nem korfüggő!

Az a célom, hogy bátorságot öntsek beléd, hogy emlékeztesselek arra, hogy nem egy nagy ördöngösség csábítani, ne misztifikáld túl a dolgot! Akárhány éves vagy, meg tudod újra csinálni! Ha gyakorlott csábító vagy, akkor nyugodtan lapozd át a következő részt, vagy egészítsd ki saját tapasztalataiddal.

Mit vegyél fel és mit mondjál, ha csábítani készülsz?

A legfontosabb szabály: azt a ruhát vedd fel, amiben magabiztosnak érzed magad, és ez sose egy új ruha legyen, amit még nem vettél fel, nem tapasztaltál ki eddig. Amúgy is szorongsz egy picit, nem kell, hogy a ruha kényelmetlensége elterelje a figyelmedet a kiszemeltedről, vagy extra szorongást okozzon. Én kedvelem a vörös színt, így nálam egy vörös blúz és vörös rúzs mindig bevált párosítás. Ha nem kedveled a vöröset, vagy nem áll jól, akkor véletlenül se válaszd. Ha elfogadsz egy jó tanácsot: a fekete combfixről sose feledkezz meg (nadrág alá is felveheted)!

Nyugodj meg, a kommunikációknak csak 7%-a a tartalom, a többi testbeszéd és hangszín. Tehát maximum 7%-kal leszel csábosabb, ha nagyszerűen kommunikálsz a kiszemelttel.”

Párosítsatok, elkerülendő a szerelmi háromszöget!

Ha nem akartok szerelmi háromszöget bevonzani az életetekbe, akkor kerüljétek a hármas díszítéseket: 3 darab díszpárnát az ágyon, 3 részből álló faliképet a falon, 3 ágú gyertyatartót vagy 3 db fotót a komódon. Ezeket csökkentsétek le inkább kettőre, azaz párosítsatok.”

„Sárgával a fogyásért!

A sárga nevetésre, vidámságra ösztönöz, segít a koncentrálásban, és megkönnyíti az információk feldolgozását. Ezeken túl csökkentheti a depressziót, eltávolíthatja a testben felhalmozódott mérgeket, valamint természetes hashajtó szer is lehet. Ha fogyni akarsz, vagy csupán megtartani a súlyodat, akkor gondoskodj róla, hogy a konyhád és az étkeződ kellő mennyiségű sárga színt „viseljen”. Ez nem jelenti azt, hogy most feltétlenül sárga konyhabútort vagy sárga étkezőgarnitúrát kellene vásárolnod, vagy gyorsan sárgára festened a falakat, ha anyagi helyzeted nem engedi. Viszont érdemes sárga kiegészítőket, pl. asztalterítőt, függönyt, székpárnát, konyharuhát, vázát, szalvétát, bögrét, tányérokat… vásárolnod.”

További információk

Tömeg 0,65 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Juhász Ildikó Kíra: Ciao múlt, helló jövő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.