Forskolin 20% kapszula 60 db – USA Medical

Támogatja a zsíranyagcserét, felgyorsítja a zsírsejtek lebontását

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Forskolin kapszula indiai hárfacserje gyökér növénykivonatot tartalmaz, mely a csalánok családjába tartozik. Használata támogatja a zsíranyagcserét, felgyorsítja a zsírsejtek lebontását a thermogenezis révén. A forskolin a túlsúlyos emberek hatékony segítője lehet a fogyásban. Az egyes hormonok (pajzsmirigy) és enzim (lipáz) növekedésének fokozásával segíti a zsíranyagcserét, támogatja a zsírégetést, a fogyás folyamatát.

Megfelelő mozgás és fogyókúrás diéta mellett a forskolinnal könnyebben érhető el az egészséges testtömeg. A forskolin segíti a zsírszövetek lebontását, és azok energiaként való felhasználását, ezáltal izmaink megőrzésében is fontos támogatást nyújt.

Összetevők: Indiai hárfacserje (Coleus forskohlii) gyökér kivonat 20 %-ra standardizálva (50mg Forskolin), Térfogatnövelő anyagok (Rizsliszt), Cellulóz (növényi kapszula)

Hatóanyagok 1 kapszulában: Indiai hársfacserje gyökér kivonat (Coleus forskohlii), standardizált 20% Forskolin 50 mg [250 mg].

Ajánlott adagolás: Napi 2×1 kapszula bevétele javasolt. A legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott a kapszulát étkezések előtt 20-30 perccel bevenni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Forskolin 20% kapszula 60 db – USA Medical” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.