Bio Rejuveneting Complex 30ml – “botox hatás” injekció nélkül

26490 Ft

Feszesíti, rugalmasabbá teszi a bőrt, öregségi foltokat halványítja, egészséges színt kölcsönöz a bőrnek napozás, szoláriumozás nélkül.

 

Leírás

  • 40 éves kor felett
  • minden bőrtípusra

A készítmény egyedülálló módon veszi fel a harcot a bőr öregedésével. Teszi ezt,  a huszonegyedik század esztétikai csúcsiparának legújabb és leghatékonyabb fejlesztései segítségével.

A kor előrehaladtával bőrünk veszít a rugalmasságából, aminek az oka, a csökkenő kollagén- és elasztin-elválasztás a bőrben. Erre a problémára a készítményben található legújabb biomimetikus peptidek* adják a megoldást. Ezek olyan molekulák, amelyek a fiatal bőrben még természetesen jelen lévő kollagén- és elasztin-elválasztást serkentő hírvivő fehérjék hatását utánozzák. Vagyis leegyszerűsítve, olyan molekulák, amelyek a bőrsejteknek azt a parancsot adják, hogy kollagént és elasztint kell termelni. Ennek hatására feszesebb és rugalmasabb lesz a bőr.

A sok nevetés, homlok ráncolás, a mimikai izomzat akaratlan összehúzódásai redőket és ráncokat képeznek az évek alatt. Erre a problémára a segítséget a botox® hatását utánzó növényi eredetű peptidek**, kínálják, amelyek a mimikai izomzat relaxációja (elernyedése) által váltják ki a redők és ráncok részleges vagy majdnem teljes kisimulását. Ettől pedig eltűnik a gondterhelt „harag-ráncolt” tekintet.

Használat: Reggel és este az előzetesen megtisztított bőrfelületre magában vagy a megszokott éjszakai krémbe belekeverve.
*Palmytoil-tetrapeptid-7, Palmytoil-oligopeptid, Ceramid-2 (Dermaxyl®, Matrixyl 3000®)
**Acetyl-hexapeptid 3/8 (Argireline®)

Itt olvashatsz a Rejuvi termékekről , amelyek olyan professzionális termékek, amelyek természetes módon segítenek felvenni a harcot a kor nyomaival.

További információk

Tömeg 0,5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bio Rejuveneting Complex 30ml – “botox hatás” injekció nélkül” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.